top of page

MVP

Morradi Vekstprogrammet (camps/workshops innen kreative områder, erfaringsdeling, mestring og prosjektarbeid. Deltakerne får verktøy til å avdekke sitt eget potensiale, samt utnytte den).

 

Her fokuserer vi på å utvikle trygge og bærekraftige erfaringskonsulenter, samt unge ledere på en UTRADISJONELL måte (slik Morradi har jobbet i alle år).

 

Sammen med 9 andre tiltak og bedrifter er vi blitt plukket ut av byrådet, med Geir Lippestad i spissen i et sysselsettingstiltak for å styrke innsatsen for å få flere unge voksne inn i varig arbeid, på nye og innovative måter.

 

Gjennom teori, faglig tyngde og praktisk felt-trening (oppgaver i forbindelse med Morradi Scene, båtbygging I båtprosjektet Hold-Fast, vedlikehold av eiendommen Villa Bugten etc.) viser vi deltakerene våre verktøy for å være en leder i eget liv  og å lede andre. Vi mener at mestring er nøkkelen til varig suksess, og at motivasjonen kommer gjennom å gjøre ting som er innenfor individets eget interessefelt.

 

Vi bruker camps og workshops som metode, slik at deltakerne får komme seg til den kreative prosessen og være i den over tid. Endringsprosesser tar tid og er ubehagelig, derfor skaper vi også samtidig en trygg atmosfære for deltakerne slik at de føler seg ivaretatt når de kommer ut av komfortsonen.

 

Morradi har nå fått midler til å utføre arbeidet vi i alle år har gjort frivillig, og vi sitter i en enda bedre posisjon der vi kan utgjøre en enda større forskjell i samfunnet for de som ønsker og trenger det (med Byårdet, Fylkesmannen i Oslo/Akershus og NAV i ryggen)

MVP

Bli med på  MVP

Hagegata 22, 0653 Oslo, Norge

Tøyen Startup Village, Tøyensenter

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Takk for din henvendelse, vi svarer deg så raskt som mulig. Med vennlig hilsen MVP

Anchor 1

kONTAkT

oss

vekstprogrammet@morradi.net

Besøksadresse:

Hagegata 22, 0653 Oslo, Norge

Tøyen Startup Village, Tøyensenter

Besøk

OSS

Mandag - Fredag: 11.00 - 16.30

Lørdag: Etter Avtale

Søndag: Etter Avtale

 

bottom of page